Våra solpaneler

Vi har valt att bygga vårt panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden utifrån tre kategorier: Kostnadseffektivt, Europeiskt och Premium. När vi valt bland den stora floran av paneler på marknaden har vi givetvis tittat på vilken kvalitet panelen har och hur prisvärda de är men också att de skall vara tillverkade med hänsyn till miljön. En annan viktig faktor är vilka garantier som lämnas samt att bolaget bakom garantin är stort, stabilt och kommer att finnas kvar om 25 år så att du som kund kan känna dig trygg om du mot förmodan skulle behöva nyttja garantin. Alla våra paneler har minst 25 års linjär effektgaranti.

Solpaneler för

Lantbruk

Lantbruken är oftast väldigt lämpade för solel eftersom det ofta finns outnyttjade markytor som skulle kunna generera stora intäkter genom att odla elkraft.

Solpaneler för

Villa

Solceller är en mycket bra investering som kan eliminera dina elkostnader. Med solceller på ditt tak ökar du även värdet på din villa.

Solpaneler för

BRF

Många bostadsrättsföreningar har redan investerat i solceller för att förbättra sin ekonomi, slå ett slag för miljön och höja värdet på sina lägenheter.

Solpaneler för

Företag

Fler och fler företag använder sin solelsdrift i sin marknadsföring för att stärka sitt varumärke och anseende vilket i sin tur höjer konkurrenskaften.

Våra paket:

Kostnadseffektiv

Om du vill ha så hög installerad effekt som möjligt för pengarna är det här rätt val för dig.

Europeiskt

Om du vill ha europeisk kvalitet med garantier längre än branschstandard är detta ditt bästa val.

Premium

Tilltalar marknadsledande garantier och hög verkningsgrad dig bäst så är detta rätt alternativ, då du väljer en premiumpanel från LG.

Är du intresserad och vill veta mer?

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller om du är intresserad av en kostnadsfri lönsamhetskalkyl.