Våra solpaneler

Vi har valt att bygga vårt panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden utifrån tre kategorier: Kostnadseffektivt, Europeiskt och Premium. När vi valt bland den stora floran av paneler på marknaden har vi givetvis tittat på vilken kvalitet panelen har och hur prisvärda de är men också att de skall vara tillverkade med hänsyn till miljön. En annan viktig faktor är vilka garantier som lämnas samt att bolaget bakom garantin är stort, stabilt och kommer att finnas kvar om 25 år så att du som kund kan känna dig trygg om du mot förmodan skulle behöva nyttja garantin. Alla våra paneler har minst 25 års linjär effektgaranti.

Solpaneler för

Lantbruk

Lantbruken är oftast väldigt lämpade för solel eftersom det ofta finns outnyttjade markytor som skulle kunna generera stora intäkter genom att odla elkraft.

Solpaneler för

Villa

Solceller är en mycket bra investering som kan eliminera dina elkostnader. Med solceller på ditt tak ökar du även värdet på din villa.

Solpaneler för

BRF

Många bostadsrättsföreningar har redan investerat i solceller för att förbättra sin ekonomi, slå ett slag för miljön och höja värdet på sina lägenheter.

Solpaneler för

Företag

Fler och fler företag använder sin solelsdrift i sin marknadsföring för att stärka sitt varumärke och anseende vilket i sin tur höjer konkurrenskaften.

Våra paket:

Kostnadseffektiv

Om du vill ha så hög installerad effekt som möjligt för pengarna är det här rätt val för dig.

Europeiskt

Om du vill ha europeisk kvalitet med garantier längre än branschstandard är detta ditt bästa val.

Premium

Tilltalar marknadsledande garantier och hög verkningsgrad dig bäst så är detta rätt alternativ, då du väljer en premiumpanel från LG.

Är du intresserad och vill veta mer?

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller om du är intresserad av en kostnadsfri lönsamhetskalkyl.

Solpaneler för

Lantbruk

Lantbruken är oftast väldigt lämpade för solel eftersom det ofta finns outnyttjade markytor som skulle kunna generera stora intäkter genom att odla elkraft. Ett markanläggning kostar vanligtvis inte mer än en takanläggning och har fördelen att den inte är beroende av byggnadens riktning, beskaffenhet eller skuggbildning.

Med en solcellsanläggning skyddar du dig mot skenande elkostnader och ger i många fall en bra avkastning på investerat kapital.

Vi på SolNord har genom åren hjälpt många lantbrukare att reducera sina elkostnader och därigenom skaffat oss en gedigen kompetens på de specifika krav och regler som gäller vid lantbruksinstallationer.

Solpaneler för

Villa

Allt fler villaägare har upptäckt alla fördelar med solceller och intresset ökar exponentiellt.

Solceller är en mycket bra investering som kan eliminera dina elkostnader och möjliggör andra investeringar i ditt hus. Återbetalningstiden för normalvillan är c:a 10 år och finansieringen gör att du under denna tid får mer pengar i plånboken jämfört med att du fortsättningsvis betalar dyra elräkningar. Med solceller på ditt tak ökar du även värdet på din villa.

Att installera solceller har blivit okomplicerat då de flesta hindren har tagits bort. Den nya Gröna ROT:en gör att du slipper stå i kö för att få dina pengar utbetalda och t.o.m. riskera att bli utan bidrag, något som var fallet med det tidigare solcellsstödet.

Gör som många andra och ta första steget till en bättre ekonomi och bidra till en bättre miljö genom att ta kontakt med någon av våra duktiga energirådgivare. Genom att använda dig av vår lönsamhetskalkylator kan du snabbt och enkelt få en uppfattning om vilka besparingar som du kommer att göra med en solcellsanläggning på ditt tak.

Solpaneler för

BRF

Många bostadsrättsföreningar har redan investerat i solceller för att förbättra sin ekonomi, slå ett slag för miljön och höja värdet på sina lägenheter. Genom att använda grön el stärker bostadsrättsföreningen sin image och nöjdare lägenhetsinnehavare.

Genom att installera solceller så säkrar ni ert elpris under lång tid framöver och gör er oberoende av allt mer höjda energikostnader.

Vi på SolNord tar hand om allt från projektering till en nyckelfärdig, driftsäker anläggning.

Gör slag i saken genom att kontakta någon av våra duktiga energirådgivare.

Solpaneler för

Företag

Förutom alla kända fördelar med grön och kostnadseffektiv elförsörjning som minskar ditt företags driftkostnader så stärker en solcellsanläggning ditt företags image. Fler och fler företag använder sin solelsdrift i sin marknadsföring för att stärka sitt varumärke och anseende vilket i sin tur höjer konkurrenskaften.

Vi på SolNord erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar och gör processen väldigt enkel och tidskrävande. Kontakta någon av våra kompetenta energirådgivare för en förutsättningslös diskussion