Våra solpaneler

Vi har valt att bygga vårt panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden utifrån tre kategorier: Kostnadseffektivt, Europeiskt och Premium. När vi valt bland den stora floran av paneler på marknaden har vi givetvis tittat på vilken kvalitet panelen har och hur prisvärda de är men också att de skall vara tillverkade med hänsyn till miljön. En annan viktig faktor är vilka garantier som lämnas samt att bolaget bakom garantin är stort, stabilt och kommer att finnas kvar om 25 år så att du som kund kan känna dig trygg om du mot förmodan skulle behöva nyttja garantin. Alla våra paneler har 25 års linjär effektgaranti.


Kostnadseffektivt

De två största producenterna av solpaneler i världen är Trina Solar och Jinko Solar. De har blivit störst eftersom de tillverkar paneler av mycket hög kvalitet. Den stora volymen har även medfört låga priser. Deras paneler är likvärdiga i pris och kvalitet och ser för det otränade ögat identiska ut. Båda ligger i topp i SolarScoreCard som är en jämförelse av de större producenternas hållbarhetsarbete. Genom att vi vid inköp tar hänsyn till tillgång och pris på respektive tillverkares paneler säkerställer vi att du som kund får bästa pris och bästa leveranstid. Trina och Jinko lämnar 10 års produktgaranti och 25 års linjär effektgaranti.

Trina / Jinko Mono 300W helsvart 1898 kr ink. moms per st.

Trina / Jinko Poly 275W 1580 kr ink. moms per st.


Europeiskt

När det kommer till europeiska paneler har vi valt att jobba med Solitek. Denna panel tillverkas Vilnius i Litauen i en högautomatiserad produktionslinje. I panelerna använder man material av högsta kvalitet från europeiska producenter, vilket ger en extremt hållbar produkt. Det görs ett flertal tester under produktionens gång och av den färdiga produkten. Valet av material och de omfattande löpande kvalitetstesterna gör att Solitek producerar en oerhört hållbar och pålitlig produkt. Solarday lämnar 20 års produktgaranti och 25 års linjär effektgaranti.

Solitek Mono 300W helsvart 2098 kr ink. moms per st.


Premium

Om endast det bästa är gott nog så är LG panelerna det självklara valet. LG-panelerna uppnår marknadens bästa verkningsgrad och är producerade med extrem kvalitet och precision ner i minsta detalj. Som ett av världens ledande hi-tech företag har LG en tradition av att ligga i teknikens absoluta framkant. LG lämnar 25 års produktgaranti och 25 års linjär effektgaranti.

LG Neon mono 320W helsvart 2881 kr ink. moms per st.

LG Neon mono 335W 3030 kr ink. moms per st.